Formular cerere

Pentru emiterea avizului, beneficiarul planului / programului / proiectului / activității are obligația depunerii următoarelor documente:

1. Cererea de emitere a avizului R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A.,  pe care o puteți descarcă aici:

2. Dovada achitării tarifului de analiză a documentației și de emitere a avizului, stabilit conform Metodologiei de avizare a tarifelor institute de către administratorii / custozii ariilor naturale protejate pentru vizitarea ariilor naturale protejate, pentru analizarea documentațiilor și eliberarea de avize conform legii, pentru fotografiatul și filmatul în scop comercial, aprobată prin Ordinul ministrului mediului și pădurilor nr. 3836 / 2012, cu modificările și completările ulterioare;

3. Documentația depusă la ACPM, în copie, însoțită de informarea etapei procedurale în care se află planul / programul / proiectul / activitatea, conform art. 20 alin. (1) din Metodologia de atribuire în administrare a ariilor natural protejate, aprobată prin Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 1822 / 2020.

Puteți transmite documentele necesare pentru emiterea avizului, prin completarea formularului de mai jos  sau  pe adresa de e-mail:  parc@luncamuresului.ro

Formular cerere avizare