Buletin informativ, trimestrul al III-lea 2023

Buletin informativ, trimestrul al III-lea 2023

Trimestrul al III-lea al anului 2023 a fost unul plin în Parcul Natural Lunca Mureșului.  

Pe lângă activitățile obișnuite ale angajaților administrației parcului, materializate în acțiuni de patrulare, monitorizare a florei și faunei, igienizare, curățare a traseelor și întreținere a infrastructurii de vizitare, s-a reușit organizarea unei tabere de pictură murală în urma căreia clădirea anexă a Centrului de Vizitare Ceala a primit o nouă înfățișare, grație talentului elevilor Colegiului de Arte Sabin Drăgoi. 

Tot în trimestrul al III-lea, am fost gazdele concursului de alergare AniRun, la care au participat peste 500 de persoane din întreaga țară. 

De asemenea, am fost bucuroși să le avem alături de noi și pe arădencele care au participat la ediția anuală a SkirtBike.

Nu au lipsit nici activitățile de educație ecologică, sute de copii învățând și în trimestrul al treilea al anului să prețuiască și să respecte natura. 

Nu în ultimul rând, au continuat acțiunile de informare și conștientizare a comunităţilor locale din localităţile de pe teritoriul şi din vecinătatea Parcului Natural Lunca Mureșului şi a ariilor protejate conexe, derulate în cadrul proiectului POIM 2.