Ziua Parcului Natural Lunca Mureșului 2018

Vă așteptăm în mijlocul naturii să vă relaxați într-o atmosferă plăcută, la cea de-a VII-a ediție a Zilei Parcului Natural Lunca Mureșului, sâmbătă, 4 august la Centrul de Vizitare Ceala.
Dacă doriți ca juniorul dvs să se distreze și să facă puțină mișcare, luați-vă bicicletele și haideți la pădure. Împreună cu Racing Bike Pro vom organiza, începând cu ora 12:00 două concursuri de biciclete, în cadrul cărora copiii își vor testa dexteritatea, spiritul de competiție, dar se vor și distra:
1. proba de îndemânare (jaloane) pentru categoria copii până la 8 ani;
2. proba Race pentru adolescenți cu vârsta curpinsă între 9 – 14 ani – circuit prin pădure.
Înscrierile la concursuri se vor realiza în ziua evenimentului, începând cu ora 10:00, la Centrul de Vizitare Ceala.
Dar să știți că nu e tot! 🙂 Artiștii locali vă vor aștepta cu produse artizanale lucrate cu multă migală (bijuterii, obiecte decorative, etc.). Plimbările cu trăsura și cele cu poneii, tirul cu arcul, tiroliana, atelierele de pictură pe față, origami și jocurile distractive cercetășești sunt, de asemenea, motive în plus pentru care merită să ne vizitați.
Comercianții locali se vor ocupa de mâncarea și băuturile răcoritoare, pentru că și noi știm cât de importante sunt la astfel de evenimente 😉
Toate acestea n-ar avea farmec dacă nu am avea și puțină muzică, nu-i așa? Un concert al formației arădene Old Lady`s Band va încheia evenimentul.
Vă așteptăm cu drag și voie bună, să ne bucurăm de natură și de oameni frumoși.

Event Details

Organizer : Parcul Natural Lunca Mureșului Echipa Parcului

Start Date : 2018-08-04

End Date : 2018-08-04

Time : 10 AM – 5 PM

Event Venue

Address : Pădurea Ceala, FN Municipiul Arad, jud. Arad

E-mail : parc@luncamuresului.ro

Phone : 0257 258 010