Tabere copii

Administraţia parcului organizează tabere de 5 până la 10 zile, cazarea participanţilor făcându-se la modernul Centru de Vizitare Ceala. Spre deosebire de taberele obişnuite de relaxare, în taberele noastre experţii parcului organizează programe educaţionale şi de relaxare în fiecare zi de tabără.

Acestea constau în excursii prin pădure, recunoaşterea florei şi faunei, studii de laborator, demonstraţii de reciclare a hârtiei, vizionarea unor documentare şi prezentări, discuţii pe diferite teme ecologice, activităţi de muncă în echipă şi jocuri distractive.

În funcţie de preferinţele participanţilor, masa poate fi servită printr-un serviciu de catering.

Pentru a afla costurile unei astfel de tabere, consultaţi lista de preţuri sau contactaţi Administraţia Parcului Natural LuncaMureşului pentru a descrie caracteristicile grupului dumneavoastră şi a afla mai multe detalii.

Centrul de vizitare Ceala Construcţia a fost finalizată în anul 2007 cu ajutorul fondurilor europene accesate prin programul PHARE CBC. Dispune de 34 de locuri de cazare la un standard de pensiune de 3 stele, cu baie proprie în fiecare cameră. Paturile sunt distribuite în 10 camere a câte 2 paturi, o cameră cu 3 paturi, una cu 4 şi o cameră cu 7 paturi. Centrul mai are o sală de conferinţe de 70 de locuri dotată cu echipamente de video-proiecţie şi sistem de traducere fără fir, bucătărie, sală de mese, sală de expoziţii şi un laborator modern.