Pachete Turistice

Descoperă o nouă destinație de-a lungul râului Mureș și alege din trei pachete turistice personalizate pentru tine și cei dragi! Care este mixul tău perfect de natură, mișcare și savoare?

 

Bike & Brunch


Traseul pornește de la Centrul de Vizitare Ceala și se încheie la Ferma de Bivoli din orașul Pecica. Urmărind marcajul C galben, traseul șerpuiește prin pădure, pe malul râului Mureș, traversând habitate specifice de luncă, adesea putând fi observate mamifere sau păsări. Însoțitorul de grup va asigura buna dispoziție în cadrul excursiei și va oferi amănunte interesante și diversificate despre locurile străbătute. Odată ajunși la Ferma de Bivoli din Pecica, turiștii vor fi așteptați cu un binemeritat brunch (gustrare) cu produse tradiționale, urmând ca apoi să li se prezinte succint ferma. Bicicletele și echipamentele de protecție vor fi puse la dispoziție de către organizator la Centrul de Vizitare Ceala.

Distanță:

Nulla nunc venenatis nulla a diam. Morbi egestas, dapibus quam velit, vitae odio. Aenean ac odio a nibh. Fusce vitae porttitor quis, tincidunt mauris. Donec facilisis gravida
4 h 30’ – 5 h 00’ Dificultate: ușor/mediu
* vârsta minimă a copiilor: 9 ani
include închiriere biciclete, mâncare, ghidaj, album foto.
Pentru a putea pregăti excursia în bune condiții, este necesară programarea cu minim 7 zile înainte și plata unui avans de 50% din sumă.
 

Canoe & Brunch


Traseul pornește de la Centrul de Vizitare Ceala și se încheie la Ferma de Bivoli din orașul Pecica. După ce sunt conduși pe o plajă a râului Mureș, turiștilor li se va face un scurt instructaj și li se va oferi echipamentul de protecție specific. Însoțitorul de grup va asigura buna dispoziție în cadrul excursiei și va oferi amănunte interesante și diversificate despre locurile străbătute. De-a lungul traseului, grupul va poposi pe frumoasele insulele și plaje întâlnite pe râul Mureș, putând admira peisaje sălbatice de luncă și păsări rare. La finalul excursiei, turiștii vor fi însoțiți de angajații parcului spre Ferma de Bivoli, unde aceștia vor fi așteptați cu un binemeritat brunch (gustrare) cu produse tradiționale, locale, urmând ca apoi să li se prezinte succint ferma. Ambarcațiunile de tip canoe și echipamentele de protecție vor fi puse la dispoziție de către organizator la Centrul de Vizitare Ceala.

Distanță:

Dificultate: ușor/mediu
6 h 30’ – 7 h 00’
* vârsta minimă a copiilor: 9 ani
Include închiriere canoe, mâncare, ghidaj, album foto.
Pentru a putea pregăti excursia în bune condiții, este necesară programarea cu minim 7 zile înainte și plata unui avans de 50% din sumă.
 

Canoe & Brunch
& Bike


Traseul pornește de la Centrul de Vizitare Ceala și se încheie la Ferma de Bivoli din orașul Pecica. După ce sunt conduși pe o plajă a râului Mureș, turiștilor li se va face un scurt instructaj și li se va oferi echipamentul de protecție specific. Însoțitorul de grup va asigura buna dispoziție în cadrul excursiei și va oferi amănunte interesante și diversificate despre locurile străbătute. De-a lungul traseului, grupul va poposi pe frumoasele insulele și plaje întâlnite pe râul Mureș, putând admira peisaje sălbatice de luncă și păsări rare. La finalul excursiei, turiștii vor fi însoțiți de angajații parcului spre Ferma de Bivoli, unde aceștia vor fi așteptați cu un binemeritat brunch (gustrare) cu produse tradiționale, locale, urmând ca apoi să li se prezinte succint ferma. Ambarcațiunile de tip canoe și echipamentele de protecție vor fi puse la dispoziție de către organizator la Centrul de Vizitare Ceala. După pauza de masă, turiștii însoțiți de ghid, vor primi biciclete și echipament de protecție și, urmărind marcajul C galben, se vor îndrepta spre Centrul de Vizitare Ceala. Traseul șerpuiește prin pădure, pe malul râului Mureș, traversând habitate specifice de luncă, extrem de frumoase.

(21 km pe Mureș, 24 km traseul de biciclete)
Dificultate: medie/ridicată
* vârsta minimă a copiilor: 14 ani
Include închiriere canoe, biciclete, mâncare, ghidaj, album foto Pentru a putea pregăti excursia în bune condiții, este necesară programarea cu minim 7 zile înainte și plata unui avans de 50% din sumă.

GHID PRACTIC

Echipament:

Haine confortabile, ușoare, încălțăminte comodă și un rând de haine mai groase/de ploaie;

Pentru zilele caniculare, purtați șepci/pălării și utilizați creme cu protecție solară;

Mâncare/băutură:
Să aveți la dvs. minim 1,5-2 L de lichide (preferabil apă) și nu consumați alcool;
Recomandăm să aveți la dvs. un fruct, o ciocolată sau un baton proteic;
Conduită/Comportament:
Străduiți-vă să rămâneți alături de grup și de ghid;
Orice problemă întâmpinați, adresați-vă ghidului;
Pe trasee nu sunt coșuri de gunoi.
Aruncați deșeurile la coșurile de gunoi, la finalul excursiei;
Urmați traseele marcate, atât pentru a nu vă rătăci, cât și pentru a nu deranja fauna;
Nu vă apropiați prea mult de animale, nu le hrăniți și nu le perturbați;
Păstrați liniștea (nu ascultați muzică) pentru a nu deranja animalele;
Aveți grijă de echipamentul închiriat;
În excursiile cu canoe nu vă dați jos vesta de salvare cât timp sunteți în barcă;
În excursiile pe biciclete nu vă dați jos casca de protecție cât timp pedalați.