Parcul Natural Lunca Mureșului

Cărări deschise către natură

Ziua Animalelor (Halloween Fest)

 

Toamna anului 2019 a fost una prolifică la Parcul Natural Lunca Mureșului, organizându-se o serie de evenimente. Unul dintre acestea a fost promovarea turismului ecvestru pe perioada weekend-ului în apropierea Centrului de Vizitare Ceala, în baza colaborării dintre Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului și Direcția de Creștere, Exploatare și Ameliorare a Cabalinelor – Depozitul de Armăsari Arad, ambele subunități ale R.N.P. - Romsilva. Un alt eveniment important a fost Halloween Fest - Ziua Animalelor 2019, organizat grație Asociației Euromediu și a colaboratorilor, la Centrul de Vizitare Ceala și a strâns laolaltă zeci de copii și părinți care s-au întrecut în sculptat dovleci, realizarea de decorațiuni de toamnă etc.

Nr. 1235/F.O.M./24.09.2019

 

 

            R.N.P. Romsilva Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului RA solicita acordul detinatorilor de teren invadat de amorfa situat in interiorul Parcului Natural Lunca Muresului, pentru ca specia respectiva sa fie indepartata.

            In acest sens, R.N.P. Romsilva Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului RA are intentia de a depune un proiect in cadrul Programulului Operațional Infrastructură Mare, aferent axei prioritare 4 – „Protecția mediului prin măsuri de conservare a biodiversității, monitorizarea calitătii aerului și decontaminare a siturilor poluate istoric” prin care terenurile ocupate cu amorfa situate in interiorul parcului sa fie curatate.

            Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Administratie Parcului Natural Lunca Muresului, Arad, Padulea Ceala FN sau la telefon 0257 258010.

 

Director,

ing. Fulviu Olimpiu Moga

Ne puteti vizita

Pădurea Ceala, nr. F.N.,
loc. Arad, jud. Arad

Indicații traseu
Contact

tel: (004)0257-258-010
Mobile: (+4)0257-258-010

Email: parc@luncamuresului.ro
Program

Luni-Joi: 8:00 - 16:30
Vineri: 08:00 - 14:00
Weekend: închis, cu excepția apr - sept: 10:00 - 17:00

 Regia Natioanala a Padurilor - ROMSILVA